Over Blommestein Gevelonderhoud en Isolatie

Opgestart door Rob Blommestein in 1982 en ondertussen nog steeds actief in 2021.
Blommestein Gevelonderhoud is begonnen als glazenwassers bedrijf in de gemeente Heerhugowaard, na een paar jaar was het tijd om uit te breiden naar de toen der tijd nog nieuwe middelen.

Als een van de eerste bedrijven in Nederland stortte Blommestein Gevelonderhoud zich op het zandstralen van gevels. Dit zorgde voor een gespecialiseerde reiniging die milieuvriendelijk is, dit omdat er alleen met water en zand gewerkt wordt.
Enkele jaren erna werd er naast het ramenlappen en gevels stralen ook steeds meer renovatie werkzaamheden toegevoegd aan het werk pakket.
Metselen, voegen vervangen, gevels ankeren, verf verwijderen om er maar een paar te noemen. Ondertussen is Blommestein Gevelonderhoud B.V. ook actief in de spouwmuur en kruipruimte isolatie, alles wordt met veel trots uitgevoerd door een team van ervaren specialisten en jong talent.

Voorheen was Blommestein Gevelonderhoud te vinden onder KVK nummer 37047092, sinds januari 2021 zijn we te vinden onder Blommestein Gevelonderhoud B.V. met KVK nummer 862121619.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]