GEVELONDERHOUD

Facelift nodig?

Het visitekaartje voor de buurt, uw klanten en voor uzelf. Blommestein Gevelonderhoud en Isolatie B.V. is de specialist die uw pand een nieuw en onderhouden gezicht kan geven. Of dit alleen om het opfrissen of volledige renovatie gaat, hier leest u een deel van de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Blommestein Gevelonderhoud B.V. is trots op zijn expertise, vakmanschap, probleemoplossend vermogen en jarenlange ervaring. De afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij op succesvolle wijze duizenden objecten gerenoveerd, opgeknapt en opgefrist. Wij bieden een reeks van diensten aan. Afhankelijk van de status van de opdracht maken wij de juiste mix binnen het gestelde budget.

Een verzorgd uiterlijk van uw woning of bedrijfspand

Een van de meest opvallende renovaties is de buitengevel aanpakken.
Dit is niet alleen om de gevel optisch aantrekkelijker te maken, ook is dit onderhoud nodig om er voor te zorgen dat een woning de tand des tijds beter kan doorstaan. Dit proces bestaat meestal uit de volgende stappen;

Het oude voegwerk wordt vakkundig eruit gehaald, daarbij worden ook
meteen kapotte stenen en scheurvorming aangepakt.

Door middel van reiniging door regelbare druk met water, stoom of zandstralen worden de bestaande stenen teruggebracht naar originele vorm.

Voegwerk wordt op dit moment weer opnieuw aangebracht in het metselwerk, de kleur hiervan kan natuurlijk op verzoek aangepast worden.

Door dit proces komt de steen “open” te liggen, daarom wordt de gevel
nadat het nieuwe voegwerk geplaatst is gehydrofobeerd. Hierbij komt er
een waterafstotend laagje op de gevel te liggen die ervoor zorgt dat het
resultaat behouden blijft.

Dit is mogelijk bij vrijwel elk pand, ook is het mogelijk om bijvoorbeeld verf van een oude gevel te halen om deze zo veel moogelijk in de  oorspronkelijke staat te krijgen.

oude gevel
Originele gevel
Gereinigde gevel
Vernieuwd voegwerk en gestraalde gevel
Gerenoveerde gevel

Vervangen van een steen of volledig renovatie?

Renovatie op maat

Ook voor de lastigere renovatie klussen kunt u bij ons terecht. Blommestein Gevelonderhoud en Isolatie heeft ook een ruime ervaring met monumentale panden, gemeentelijke objecten en zelfs een kasteel.

De reparatie van scheuren, het opnieuw ankeren van de buitengevel met de binnengevel of het verwijderen van oud staal in de gevel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Voor elk project maken wij een opname en vrijblijvende offerte op maat.

Gaat u isoleren? Dan wordt het ook aangeraden dat uw gevel in orde is. Indien de gevel water opneemt raden we ten aller tijden aan deze te laten hydrofoberen voor het maximale effect van isolatie.

Tussenwoning of flatgebouw

Of het om een tuinhuisje gaat of een volledig flatgebouw, geen klus is te groot of te klein. Voor grootschalige renovatie of isolatie projecten kunt u natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen.

Dit kan gaan om woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren of overheidsinstanties.

Elk project vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Het is daarom belangrijk dat de grotere projecten eerst goed in kaart gebracht worden. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij zijn te bereiken via info@blommestein.nl of 072 3030518. Natuurlijk kunt u ook het onderstaande formulier invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vrijblijvend in contact komen?

Contactformulier
spouwisolatie is meestal alleen mogelijk bij gevels voor 1975, vloerisolatie voor 1985

Een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Ook kunt u ons direct een e-mail sturen naar info@blommestein.nl.
Deze zal zo snel mogelijk beantwoord  worden.

Telefonisch contact? Geen probleem!
Dit kan via: 072 303 05 18.

Telefonisch bereikbaar:
Maandag – 08:00 – 17:00
Dinsdag – 08:00 – 17:00
Woensdag – 08:00 – 17:00
Donderdag – 08:00 – 17:00
Vrijdag – 08:00 – 17:00

Postadres:
Einthovenstraat 2
1821BV
Alkmaar

Blommestein Gevelonderhoud B.V. is ingeschreven in het Handelsregister
te Alkmaar met KVK-nummer: 862121619.