GEVELONDERHOUD

Facelift nodig?

Het visitekaartje voor de buurt, voor uzelf of voor uw klanten. Blommestein is de specialist die uw pand een nieuw en onderhouden gezicht kan geven. Of dit nu alleen om het opfrissen of om volledige renovatie gaat, wij kunnen dit voor u verzorgen.

De afgelopen jaren hebben wij op succesvolle wijze duizenden objecten in Noord-Holland gerenoveerd, opgeknapt en opgefrist. Wij bieden verschillende diensten aan. Afhankelijk van de status van het pand adviseren wij de juiste mix binnen het gestelde budget.

Een verzorgd uiterlijk van uw woning of bedrijfspand

Een van de meest opvallende renovaties is het opfrissen van de buitengevel. Dit is niet alleen om de gevel optisch aantrekkelijker te maken. Ook is dit onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat een woning de tand des tijds beter kan doorstaan. Dit proces bestaat meestal uit de volgende stappen:

Het oude voegwerk wordt er vakkundig uitgehaald, waarbij kapotte stenen meteen worden verwijderd en scheurvorming wordt aangepakt.

Door middel van reiniging door regelbare druk met water, stoom of zandstralen worden de bestaande stenen gereinigd of teruggebracht naar de originele kleur.

Voegwerk wordt vervolgens opnieuw aangebracht in het metselwerk. De kleur hiervan kan natuurlijk op verzoek aangepast worden.

De gevel wordt, nadat het nieuwe voegwerk geplaatst is, gehydrofobeerd. Hierbij komt er een waterafstotend laagje op de gevel die ervoor zorgt dat het resultaat lang behouden blijft (en toch ademend is).

Dit is mogelijk bij vrijwel elk pand. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld verf van een oude gevel te verwijderen om deze zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat te krijgen.

oude gevel
Originele gevel
Gereinigde gevel
Vernieuwd voegwerk en gestraalde gevel
Gerenoveerde gevel

Vervangen van een steen of volledige renovatie?

Renovatie op maat

Ook voor de lastigere renovatieklussen kunt u bij ons terecht. Blommestein heeft ruime ervaring met monumentale panden, gemeentelijke objecten en zelfs een kasteel.

De reparatie van scheuren, het opnieuw ankeren van de buitengevel met de binnengevel of het verwijderen van oud staal in de gevel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren. Voor elk project maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Gaat u uw spouwmuur isoleren? Dan raden we aan de gevel goed te controleren. Indien de gevel bijvoorbeeld water opneemt, adviseren we deze te laten hydrofoberen voor een maximaal effect van isolatie.

Tussenwoning of flatgebouw

Of het om een tuinhuisje gaat of een volledig flatgebouw, geen klus is te groot of te klein. Voor grootschalige renovatie- of isolatieprojecten kunt u ook vrijblijvend contact opnemen.

Dit kan gaan om woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren of overheidsinstanties.

Elk project vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Het is daarom belangrijk dat projecten eerst goed in kaart gebracht worden. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Contactformulier

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, of neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

U kunt ons direct een e-mail sturen naar info@blommestein.nl. Deze zal zo snel mogelijk beantwoord worden.

Telefonisch contact? Geen probleem!
Dit kan via: 072 303 05 18.

Telefonisch bereikbaar:
Maandag – 08:00 – 17:00
Dinsdag – 08:00 – 17:00
Woensdag – 08:00 – 17:00
Donderdag – 08:00 – 17:00
Vrijdag – 08:00 – 17:00

Postadres:
Einthovenstraat 2
1821BV
Alkmaar

Blommestein Gevelonderhoud B.V. is ingeschreven in het Handelsregister
te Alkmaar met KVK-nummer: 862121619.