OVER ONS

Over Blommestein Gevelonderhoud en Isolatie B.V.

Opgestart door Rob Blommestein in 1982 en ondertussen nog steeds actief in 2021.
Blommestein Gevelonderhoud is begonnen als glazenwassers bedrijf in de gemeente Heerhugowaard, na een paar jaar was het tijd om uit te breiden naar de toendertijd nog nieuwe middelen.

Als een van de eerste bedrijven in Nederland stortte Blommestein Gevelonderhoud zich op het zandstralen van gevels. Dit zorgde voor een gespecialiseerde reiniging die milieuvriendelijk is, dit omdat er alleen met water en zand gewerkt wordt.

Enkele jaren erna werd er naast het ramenlappen en gevels stralen ook steeds meer renovatie werkzaamheden toegevoegd aan het werk pakket. Metselen, voegen vervangen, gevels ankeren, verf verwijderen om er maar een paar te noemen. Ondertussen is Blommestein Gevelonderhoud B.V. ook actief in de spouwmuur en kruipruimte isolatie, alles wordt met veel trots uitgevoerd door een team van ervaren specialisten en jong talent.

Voorheen was Blommestein Gevelonderhoud te vinden onder KVK nummer 37047092, sinds januari 2021 zijn we te vinden onder Blommestein Gevelonderhoud B.V. met KVK nummer 862121619.

Innovatie bij een vakgebied wat constant veranderd.

Stil blijven staan is geen optie in zowel de restauratie als verduurzaming.
Door de jaren heen heeft Blommestein altijd geïnnoveerd in nieuwe technieken. Ook in de toekomst zal het bedrijf mee ontwikkelen met de veranderingen en mogelijkheden in de markt.

Door de ruime ervaring in de restauratie markt was het aanbod van isolatie goed te realiseren. Door de jaren heen is het materiaal aanbod uitgebreid en daarbij de mogelijkheden ook.

Het doel is een tevreden klant, er is zeer veel mogelijk op het gebied van renovatie en isolatie. Omdat wij tussen de bomen door het bos wel kunnen zien gaan we graag de uitdaging aan. Is een object niet op een verantwoordelijke manier te isoleren? Dan zullen wij hier ook eerlijk in zijn en mee denken met een andere oplossing.

Niet alleen werken we voor particulieren, ook zakelijk werken wij met woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren en overheids objecten.

Een tussenwoning, een flatgebouw of een kasteel. Door de jarenlange ervaring weten we dat er heel veel mogelijk is. We komen graag in contact voor uw project!

Vrijblijvend in contact komen?

Contactformulier
spouwisolatie is meestal alleen mogelijk bij gevels voor 1975, vloerisolatie voor 1985

Een afspraak maken of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op via het contactformulier!

Ook kunt u ons direct een e-mail sturen naar info@blommestein.nl.
Deze zal zo snel mogelijk beantwoord  worden.

Telefonisch contact? Geen probleem!
Dit kan via: 072 303 05 18.

Telefonisch bereikbaar:
Maandag – 08:00 – 17:00
Dinsdag – 08:00 – 17:00
Woensdag – 08:00 – 17:00
Donderdag – 08:00 – 17:00
Vrijdag – 08:00 – 17:00

Postadres:
Einthovenstraat 2
1821BV
Alkmaar

Blommestein Gevelonderhoud B.V. is ingeschreven in het Handelsregister
te Alkmaar met KVK-nummer: 862121619.