OVER ONS

Over Blommestein Gevelonderhoud & Isolatie B.V.

Opgestart door Rob Blommestein in 1987 en ondertussen dus al meer dan 35 jaar actief! Blommestein is begonnen als glazenwassersbedrijf in de gemeente Heerhugowaard.

Na een paar jaar was het tijd om uit te breiden naar de nieuwe middelen van dat moment, om ook gevels te reinigen. Als een van de eerste bedrijven in Nederland stortte Blommestein zich op het zandstralen van gevels. Dit zorgde voor een gespecialiseerde reiniging die milieuvriendelijk is, omdat er alleen met water en zand gewerkt wordt.

Met steeds meer kennis van de gevel, werden er de jaren erna meer renovatiewerkzaamheden toegevoegd aan het werkpakket. Metselen, voegen vervangen, gevels ankeren en verf verwijderen onder andere, in de particuliere en de zakelijke sector.

Ondertussen is Blommestein, naast gevelonderhoud, gespecialiseerd in isolatie. Beginnend met spouwmuurisolatie door alle specifieke kennis van de gevel, waarna dak-, en kruipruimte-isolatie volgden.

Alles wordt met veel trots uitgevoerd door een team van ervaren specialisten en jong talent. Er is veel focus op advies op maat, om zo goed mogelijk mee te denken voor de beste oplossing.

Innovatie in een vakgebied dat constant verandert

Stil blijven staan is geen optie in zowel restauratie als verduurzaming.
Door de jaren heen heeft Blommestein altijd geïnnoveerd in nieuwe technieken. Ook in de toekomst zal het bedrijf mee-ontwikkelen met de veranderingen en mogelijkheden in de markt.

Door de ruime ervaring in de restauratiemarkt was het aanbod van isolatie goed te realiseren. Door de jaren heen is het materiaalaanbod uitgebreid en daarbij de mogelijkheden ook.

Het doel is een tevreden klant, en er is zeer veel mogelijk op het gebied van renovatie en isolatie. Omdat wij tussen de bomen door het bos wel kunnen zien gaan we graag de uitdaging aan. Is een object niet op een verantwoordelijke manier te isoleren? Dan zijn we hier eerlijk in en denken mee met een andere oplossing.

Niet alleen werken we voor particulieren, ook zakelijk werken wij met woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren en overheidsobjecten. We zijn gevestigd in Alkmaar en ons werkgebied is heel Noord-Holland.

Een tussenwoning, een flatgebouw of een kasteel. Door de jarenlange ervaring weten we dat er heel veel mogelijk is. We komen graag in contact voor uw project!

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Contactformulier

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier, of neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.

U kunt ons direct een e-mail sturen naar info@blommestein.nl. Deze zal zo snel mogelijk beantwoord  worden.

Telefonisch contact? Geen probleem!
Dit kan via: 072 303 05 18.

Telefonisch bereikbaar:
Maandag – 08:00 – 17:00
Dinsdag – 08:00 – 17:00
Woensdag – 08:00 – 17:00
Donderdag – 08:00 – 17:00
Vrijdag – 08:00 – 17:00

Postadres:
Einthovenstraat 2
1821BV
Alkmaar

Blommestein Gevelonderhoud B.V. is ingeschreven in het Handelsregister
te Alkmaar met KVK-nummer: 862121619.